De mysterieuze paddenstoelen die depressie genezen

De onschuldig lijkende paddenstoel die je in schijfjes snijdt om een slaatje, een pasta of een saus mee te bereiden, heet de culinaire paddenstoel. Geneeskrachtige paddenstoelen of paddo’s zijn echter een afzonderlijke klasse en bezitten vele genezende eigenschappen. Deze paddo’s zijn niet bedoeld om smaak toe te voegen aan jouw voeding. Deze speciale paddenstoelen worden ingenomen onder de vorm van thee, aftreksels of extracten. Voor uw gemak zijn er ook capsules en poedertjes beschikbaar. De rassen die het meest gebruikt worden zijn de Reishi, de Agaricus, de Maitake en de Coriolus paddenstoel. Er zijn er veel meer die gebruikt worden om een trip te versieren. Genetisch gezien, staan paddenstoelen vrij dicht bij de menselijke genetische samenstelling. De paddo heeft een gelijkaardige chemische samenstelling als de menselijke hersenen en bootst het effect van serotine na. Serotine is het “gelukshormoon” dat een gevoel van welzijn voor de mens teweegbrengt.

Paddo’s bezitten het vermogen om te genezen

Sommige paddenstoelen kunnen de menselijke hersenen op langdurige, misschien wel blijvende wijze beïnvloeden. Ze kunnen op positieve wijze de geest helen en dus ook het lichaam, terwijl emoties ook beïnvloed worden.
Reishi paddenstoelen worden in overvloed gevonden in China en in enkele andere delen van de wereld. Ze worden vaak ook vermeld als “de paddenstoel van de onsterfelijkheid”. Ze worden vaak als een dagelijks versterkend middel gebruikt. De Chinese geneeskunde noemt het een levensverlengend middel. De paddenstoelen worden gebruikt als een stimulans voor het immuniteitssysteem en het zenuwstelsel. Naar verluidt, vermindert het ontstekingen en vermoeidheden. De kalmerende werking van de paddenstoel is bekend als een rustgevend middel voor de geest. Men beweert dat het de geest helpt te ontspannen en het versterkt de effecten van de meditatie. De geest ontspant zich en neigt ernaar om zich gemakkelijker te verbinden met de kosmos.
Maitake paddenstoelen zijn ook zeer krachtige geneeskundige paddenstoelen. Ze zijn uitstekende bronnen van glucan polysacchariden die zeer krachtige geneesmiddelen zijn voor het immuniteitssysteem. Deze paddenstoelen vertegenwoordigen ook een oude geneeswijze uit het Verre-Oosten. Ze staan bekend om kankerpatiënten te helpen bij pijn bestrijding. De paddenstoelen verhogen de efficiëntie van de natuurlijke killer-cellen in het lichaam en helpen de zwakke punten uit het immuniteits- syteem te verwijderen.

Paddenstoelen die de functies van de geest veranderen.

Paddenstoelen zoals de Psilocybe Semilanceata, de Psilocybe Cubensis, paddo’s en andere gelijkaardige soorten zijn online verkrijgbaar bij https://www.trufflemagic.com. De vrees dat men het illegaal zou aankopen wordt zo omzeild en je kan ze aanschaffen in een discrete verpakking, terwijl je gewoon thuis zit. Deze paddo’s werken op de mentale toestand van het individu en men ontdekte dat ze depressieve neigingen en andere mogelijke ziekelijke psychische problemen verminderen.
De sensorische zenuwbanen worden versterkt en je kan een bevrijdende trip ervaren die je verbindt met jouw innerlijke zelf. Deze verbinding kan je een beter beeld geven van de wereld rondom jou en dus helpen om jou van een zware depressie te verlichten. Die klaarheid in zowel denken als visie is en levensveranderende ervaring. Studies hebben het terechte gebruik van magische truffels en paddenstoelen bij het behandelen van psychische gezondheidsproblemen bevestigd.