Waarom lange mannen aantrekkelijk zijn

Vrouwen willen een lange man

Uit een onderzoek dat Gert Stulp gehouden heeft blijkt dat vrouwen steeds vaker op lange mannen vallen. Lange mannen hebben blijkbaar iets aantrekkelijks, maar waar komt die aantrekkelijkheid vandaan? Uit het onderzoek bleek dat er nogal veel psychologische effecten meespeelden! Er zijn tal van redenen om op te noemen waarom vrouwen vallen op lange mannen. Dit zijn de redenen die het hoogst scoorde:

Veiligheid

Een lange man lijkt sterker. Groot wordt gekoppeld aan sterk. Vrouwen voelen zich geborgen en beschermd bij lange mannen. Daarnaast komt je oor precies op de plek van zijn hart als je  tegen hem aanhangt, dit geeft een rustig gevoel.

Handig

Nooit meer om hulp vragen als je niet bij de producten op de bovenste schap kan komen in de winkel! Jouw lange man kan overal bij, hij pakt met gemak de bovenste potjes van de schappen, je hoeft ze alleen maar aan te wijzen.overhemden-van-circle-of-gentlemen

Schoenen met hakken

Naast een mooie lange man kun je uitstekend op hoge hakken lopen! Je hoeft niet bang te zijn dat je hierdoor groter bent dan je man. Eindelijk een rede om weer die chique pumps uit de kast te halen!

Macht

Aangetoond is dat lange mannen meer macht en gezag uitstralen dan de types. Dit blijkt bijvoorbeeld ook uit de salarissen. Lange mannen krijgen voor het zelfde werk vaak meer betaald dan de kleinere mannen! Mooie bijkomstigheid!

Maar er is ook een minpuntje….

Dit waren enkele redenen waarom lange mannen aantrekkelijk zijn. Naast deze redenen zijn er nog tal van redenen op te noemen waarom de lange man aantrekkelijk is. Toch is er ook een minpuntje… De meeste lange mannen hebben enorm veel moeite om aantrekkelijke kleding te vinden. Er is wel lange kleding te vinden maar vaak is deze dan ook te wijd om het lichaam.  Gelukkig is er met name door de komst van de internetwinkels beter te shoppen voor je mooie lange man. Op de website mouwlengte7.com vindt je zeker het perfecte shirt of overhemd voor hem zonder enkel probleem. Diverse merken en verschillende lengtematen zijn ruimschoots uit voorraad leverbaar. Dus geen kans dat net zijn maat is uitverkocht!